Onze kennis blijkt een betaald lid te zijn van een sekscontactsite... terwijl zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind! Hoe ga je hier nu mee om?

We hebben af en toe contact met dit stel en hoorden deze week dat hij is gespot op een adultsite als betalend lid en hij blijkt daar al 2 jaar lang geregistreerd te staan.

Ikzelf zou het absoluut willen weten als ik zijn vrouw was.. als ik het jaren later zou horen dat kennissen dit al jaren weten, zou ik woedend zijn... ik zou de keuze zelf willen maken naar mijn overspelige man toe.

Het zo laten doorgaan, vind ik naar zijn vrouw toe daarom immoreel. Maar ja... mag/kan ik me hier wel mee bemoeien? (vind zelf enerzijds van niet, maar anderzijds weer wel!)

De zwangerschap verloopt nu al moeizaam en ze staat hiervoor onder controle. Haar dit nu laten weten zal/kan zeer veel stress geven en zal slecht zijn voor het kindje; het nu vertellen lijkt mij nu uit den boze.
Wie denkt eens met mij mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je "af en toe contact" hebt lijkt het erop dat dit stel niet tot je goede vrienden behoren. Verder geef je aan dat je het hebt gehoord. Van andere dus weer. Blijkbaar is het geen geheim meer dat de man in kwestie op een adultsite zit. Wat is wijsheid in deze? Misschien kun je het beste de man zelf hierop aanspreken. Geef aan wat je zelf voelt zoals je in de vraag hebt omschreven. Mocht je het (daarna) met de vrouw willen bespreken, dan zou ik wachten tot na de zwangerschap. Net wat je zelf al zegt: Het geeft mogelijk alleen maar extra stress. "Mogelijk"! Misschien is de vrouw wel op de hoogte van het 'overspel'.

praat eerst met hem , leg hem uit dat je dit weet en het liever niet zou weten maar dat je gevoel naar zijn vrouw uitgaat en zij het moet weten omdat ze zwanger is van hun kind ,geef hem eerst zelf de tijd om het te vertellen een week ofzo en anders leg je ook aan hem uit dat jij het verteld

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100