Ik heb een geboortekaartje van me neef gehad en wil een kaartje terug sturen, maar wat moet je daar eigenlijk op schrijven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een mooi gedichtje bvb: Het geheim is onthuld Het wiegje gevuld Een kindje klein Wat zullen jullie gelukkig zijn! Verder dan nog Proficiat en je naam er onder.

Felicitaties, gezondheid wensen, bedanken voor het berichtje, zeggen dat je snel op kraamvisite hoopt te komen. Dat is het wel zo'n beetje denk ik. :P

Veel geluk met jullie baby

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Geniet ervan en want de tijd gaat snel, voor je het weet loopt ze/hij al!

Je hebt al mooie kant-en-klaar geboortekaartjes. Met teksten als: van harte gefeliciteerd met jullie baby. Of met een lief gedichtje. Kies er eentje uit en schrijf erbij: ik kom gauw eens langs om de kleine te bewonderen.

Je kunt alleen je naam erop zetten. Persoonlijk vind ik het leuker als er een persoonlijke boodschap opstaat. Bijv: van harte gefeliciteerd met jullie zoon/dochter! Wat een leuke naam! We wensen jullie heel veel geluk en gezondheid toe. Geniet ervan. Zoiets, maar over het algemeen vinden mensen het sowieso leuk als ze een kaartje van je krijgen. Wat er dan op staat is minder belangrijk. Het feit dat je eraan denkt is goed.

Bronnen:
heb.zelf.144.geboortekaartjes.in.de.kamer....

Het adres van je neef.

Gewoon hetgeen JOUW hart jou ingeeft. Ook al zouden dat maar 2 woorden of zelfs maar 1 woord zijn. Je kan ook een kaartje kopen waarop reeds een mooie tekst gedrukt staat en daar gewoon jouw naam onder schrijven. Als je maar meent wat je wenst, dan doet het aantal woorden er niet toe ;-)

Welkom Beste Neef, op deez aardkloot.

Ik schrijf vaak Veel plezier met jullie kleine! Geniet er maar van, voor je het weet is hij/zij groot! Dan bedoel ik de babytijd, want die gaat dus écht heel snel voorbij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100