Ik was vandaag in mijn fitnesscentrum,in de sauna zat een vrouw met een gsm en een andere met een ipod. Is dit toegestaan in een sauna?

En is dit niet schadelijk voor ons als je met apparatuur in de sauna zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de meeste sauna's is het niet toegestaan je gsm mee naar binnen te nemen ook i.v.m. privacy (foto's die je ermee kunt maken) De huisregels van iedere sauna hangen duidelijk zichtbaar in elke sauna. Schadelijk is het niet meer dan wanneer je ergens anders bent. Voor de apparatuur is het minder goed.

Ik denk wel dat het toegestaan is, maar het is absoluut niet goed voor je apparatuur.

Het is niet schadelijk voor ons maar wel voor de apparatuur! En daarbij is een sauna een rust ruimte en is het niet echt wenselijk om een gsm daarbij te hebben!

Bij ons in de sauna mag het sowieso niet. Er zijn haast geen gsm's meer zonder camera. En je mag de Privacy van de mensen niet schenden door foto's en filmpjes te maken. Door uit te sluiten dat er gsm's mee naar binnen gaan voorkom je een heleboel problemen. Vaak staat het ook in huisregels. Bij ons in de sauna is wel muziekaparatuur toegestaan. Mits op eigen verantwoordelijheid.

In alle sauna's waar ik geweest ben, was dit niet toegetaan. Dit ivm met privacy van andere mensen in de sauna. Kan me ook niet voorstellen dat er een sauna is waar dit wel mag!

Ik denk dat het wel mag. Veel mensen zeuren hier over foto's makwn met gsm maar de ipod is geen gsm en alleen de allernieuwste versie heeft een camera (kleine kans dat ze die heeft) verder zou ik het toch niet doen slexht voor de ipod

Ik kan mezelf niet voorstellen dat mobiele telefoons met camera toegestaan is. En muziek met oordopjes zou wel kunnen denk ik, want het is met oordopjes, moet wel met mate zijn, andere mogen er geen last van hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100