Mag je elkaars avatar gebruiken?

Ik zie net 2 verschillende gebruikers met dezelfde avatar..beetje verwarrend niet...?

http://www.goeievraag.nl/vraag/redt-huis-brand.9914?p=2

2e pagina...(waterschildpad)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij is er geen regel die dit verbied... Ik vind het alleen wel een gebrek aan creativiteit dat je de avatar van een ander nodig hebt om jezelf een identiteit op GV aan te meten...

Dat is nog niet verboden, dus het mag...

Waarom niet? Er rust geen copyright op de avatars tenzij je dat er uitdrukkelijk bij vermeldt. Natuurlijk is het verwarrend, maar ja, het mag wel.

tja ze staan er nog op dus kennelijk mag het. dat het verwarrend is ben ik met je eens. :)

Tja, aangezien geen van beiden het ultieme copyright heeft op deze avatar (windows vista achtergrondplaatje) kan niet één van hen hem exclusief claimen. Ze kunnen en mogen hem dus beiden gebruiken (tenzij Windows het hier niet mee eens is uiteraard) Een beetje verwarrend is het wel inderdaad. Niet alleen voor ons, ook voor hen zelf neem ik aan.

Ik zou dat persoonlijk ontzettend vervelend vinden! Moest wat op bedacht worden...

Er zijn ook heel veel gebruikers zonder avatar, die hebben allemaal zo'n professor-menneke. Die hebben ook allemaal dezelfde ;) Ik denk dat het echt vervelend gaat worden als mensen ook dezelfde naam zouden hebben...

Op dit moment zit er niets anders op dan het wijzigen van de avater door degene die er een probleem mee heeft. Op dubbele naam checken is makkelijker voor de beheerders/programmeurs dan op dubbele plaatjes.

Ja, het is inderdaad verwarrend, maar ik denk niet dat het te verbieden is. Is een beetje moeilijk te regelen denk ik. Overigens: Ik zie heel vaak mensen met dezelfde avatar. Deze: ;-)

Als ik zou weten dat het om mijn avatar ging, zou ik hem direct verruilen met een ander.

Ik wilde graag (voor de glap) met iemand ruilen van Avatar. Maar ik heb er vanaf gezien, want straks mag je in GV 3.0 ook je avatar niet meer wijzigen.

het is onwenselijk maar niet verboden, er zullen ook veel avatars zijn met plaatjes waar copyright op rust denk ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100