Gaan de animalcops ook de bio-industrie aanpakken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het regeerakkoord stelt dat er 500 AnimalCops moeten komen, en een landelijk noodnummer - 114 'red een dier' Wanneer dat nummer gebeld gaat worden ten behoeve van een productiedier in nood, dan zullen de cops daar ongetwijfeld voor uitrukken. Net zoals ze dat voor konijntjes op een donker kinderkamertje of aangereden hertjes zullen doen. Voor controles en wetshandhaving op boerderijen zullen de cops niet gebruikt worden; daarvoor is al een instantie die streng toezicht houdt en bestaat, in tegenstelling tot de meeste gezelschapsdieren, al uitgebreide landelijke en Europese wetgeving. Wel neem ik aan dat AID en dierenpolitie worden gedwongen samen te werken.

Bronnen:
http://www.aid.nl/overAID.htm
http://www.bndestem.nl/algemeen/binnenland...

Zeker niet zolang de huidige regels niet overtreden worden; het ontstane kabinet is vóór de bio-industrie. Je moet hoofdzakelijk denken aan 't slecht behandelen van huisdieren.

Animal Cops handhaven de wet en de bio industrie handelt volgens de wet dus worden niet aangepakt.

nee, ik vrees van niet, de economische belangen wegen zwaarder. je kan wel zelf de bio industrie aanpakken, door het niet te sponsoren. eet geen, of minder, of biologisch vlees.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100