We stevenen er volgens de peilingen recht op af: een kabinet VVD-CDA-PVV. Is dat zo?

Toegevoegd na 8 minuten:
Het is wel de manier om de PVV te lozen. Als de PPV niet mee doet is hun rol in de politiek uitgespeeld, als ze wel meedoen wordt zichtbaar dat ze geen goede mensen hebben.

Toegevoegd na 10 minuten:
PPV is PVV

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ach welnee, andere combinaties zijn ook mogelijk. Denk je echt dat er bij de gevestigde partijen vertrouwen bestaat in de achterban van de PVV? Er komt een andere oplossing!

Volgens het CDA niet. Misschien VVD PVV & iets anders.... of pvdA CDA D66 Groen Links PvdD SP en nog wat rommel uit de kast

CDA heeft slechte ervaringen met nieuwkomers, daarnaast gaat het de komende tijd om de economie en de PVV is op dat gebied nog conservatiever dan de SP. en slecht voor ons aanzien VVD & CDA kijken dus wel beter uit.

Ja, de kans is klein dat de VVD niet in de regering zal komen. Het is wel moeilijk in te schatten of de PVV daadwerkelijk in de regering komt, dit zal moeten blijken na de verkiezingen (met name PVV-CDA ligt wat moeilijk). Ook het ecomisch programma van de PVV zal een behoorlijk struikelblok vormen. Maar de combinatie VVD-CDA-PVV is zeker niet ondenkbaar.

Ik denk wel dat we n rechtse coalitie krijgen maar met n minderheidskabinet van VVD en CDA en gedoogsteun van de PVV! Het zal n rare situatie zijn want in dat geval word Rutte waarschijnlijk geen premier maar Neelie Kroes. Maar er kan nog van alles gebeuren,tzijn maar peilingen.

Ik denk dat de PVV en VVD straks genoeg stemmen hebben, om samen te regeren. Ook als de PVV niet mee gaat doen, zal ze haar tijd gaan gebruiken om als een luis in de pels te gaan zitten bij de overige partijen.

ja dat is zo de vvd wil het liefst met die 2 partijen regeren volgens de jongste peiling vvd 36 pvv 16 cda 24 dat is 76 zetels ,kan net zie ik

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100