Wat wil Wilders allemaal, wat heeft hij?

Waarom is turkse president Erdogan een mafkees? Waar heeft dat mee te maken. Erdogan heeft in Turkije binnen 8 jaar heelveel veranderinge gebracht. Waardoor het volk heel blij mee is geworden. Hoe kan nou zo'n president een mafkees zijn..
Iemand enige idee op de woord van Geert Wilders?
Ik snap het niet...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wilders vindt hem een mafkees, omdat hij niet het land in mag komen. Zo simpel is het. Heel persoonlijk.

Voor Geert Wilders zijn alle Turken mafkezen. Zo zwart/wit denkt hij nou eenmaal. En het enige wat hij wil is de macht.

Jij hebt dus ook nl 2 gekeken: ) Erdogan is niet goed voor z'n land geweest,hij is zelfs de cel ingezet omdat hij verkeerd bezig was,de Militaire Politie,heeft hem opgepakt,dat hij nu weer aan de macht is verwonderd me! En mafkees of knettergek Wilders weet zn woorden wel te kiezen. Denk dat ie wel ns veel stemmen kon krijgen.

De vraag of Erdogan wel of niet iemand is die verantwoord heeft gehandeld, die zou ik absoluut niet kunnen beantwoorden. Maar, zie onderstaande link, deze uitlating van Wilders is absoluut onverantwoord. We moeten vrezen voor een dergelijk man, die buitenlandse relaties kapot maakt. Het is zo n zwart-wit denker en dan nog helemaal kortzichtig,..... hij moet eigenlijk een etiketje krijgen als hij zich uit over dingen waar hij geen verstand van heeft (en dat is bijna alles): Svp de uitlatingen van deze man met een grote korrel zout nemen!

Bronnen:
http://digitalehofstad.wordpress.com/2010/...

Wilders moet je serieus nemen vanwege het aantal stemmen dat hij krijgt. De persoon van Wilders is totaal oninteressant.

Hij wil op het pluche en heeft nu nog een grote mond,maar dat wordt vanzelf minder als hij in de regering zit,met één of meer coalitiepartners. Want ook hij zal,als hij regeren wil een enorme scheut water in de wijn moeten doen.

Wilders is een storm in een glas water, zal aardig wat stemmen halen deze ronde, de volgende keer dat er gestemd wordt, zullen zijn zetels gehalveerd zijn. Wegens onkunde! Dan worden de mensen die zijn gebral nu wel aardig vinden weer wakker, net zoals vele van dat soort partijen in ook de ons omringende landen! Groot worden niets uithalen, en dan roemloos via achteruitgang van het toneel verdwijnen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100