Is de Nederland Bekend Kleur manifestatie een manifestatie gericht op vrijwel alleen de Islam??

Moet de titel niet zijn "Nederland bekend Islam"?

Ik zag zojuist dat een van de hoofdsprekers (moslima) in een filmpje zeer duidelijk te kennen gaf niets van homo's te willen weten en ze ook niet te accepteren.

Gezien de plaatjes op de website krijg je de indruk dat het om moslims gaat en niet om de rest van de miljoenen Nederlanders met een andere achtergrond dan de Hollandse klei.

Kun je dus als herkenbaar Joods, Christen, Homo etc. naar deze manifestatie of loop je de kans zelf met discriminatie in aanraking te komen, op een manifestatie die de indruk wekt hier tegen te zijn?

Je zou maar met iemand worden geconfronteerd die openlijk antihomo is..... vreemd toch???

Toegevoegd na 54 minuten:
http://www.youtube.com/watch?v=uq92cth_tyo

filmpje voor de liefhebbers

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een lastig ding. Zelf ben ik voor pluriformiteit, zwart, bruin, geel, wit, moslim, hindoe, jood, jehova, hetero, homo, bi...wat mij betreft doen we het allemaal samen. Vervelend is wel dat niet iedereen de rechten waarvoor ze zelf opkomen, ook aan anderen gunt. Een deel van de moslims zal niet op de bres staan voor deze pluriformiteit. Ik zal er niet heen gaan. Bovendien heb ik niks met massabijeenkomsten. Ga normaal om met de mensen die je in je buurt, in je werk of op school tegenkomt, zie mensen als individuen, welke "kleur" ze ook hebben.

De stichting Nederland Bekent Kleur is een landelijke antiracisme organisatie die is opgericht in 1992. De stichting richt zich tegen iedere vorm van racisme, vreemdelingenhaat, islamofobie, antisemitisme of welke andere vormen van discriminatie dan ook. Nederland Bekent Kleur is een onafhankelijke organisatie die niet verbonden is aan een bepaalde politieke of religieuze stroming. De stichting stelt zich ten doel de multiculturele samenleving in ons land verder te bevorderen. Het is dus een organisatie tegen racisme, als ik dat zo lees. En niet tegen discriminatie in het algemeen. Anders zou homofobie er ook wel bij staan. Dat vind ik inderdaad wel zorgelijk. Ik heb ze meteen maar een mailtje gestuurd om te vragen hoe dat zit: E-mail: info(at)nederlandbekentkleur.nl

Bronnen:
http://www.nederlandbekentkleur.nl/contact.html

Als ik me moet baseren na een snelle blik op http://www.nederlandbekentkleur.nl/RAR/index.html dan zeg ik nee. De flyer toont twee hoofddoekjes, maar de pagina toont vooral de andere minderheden die het posium zullen bestijgen. Gekleurde mensen, en een openlijk blinde en openlijk homosexueel. Erg gezellig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100