Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen bij de SP?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

schrifteleijk aan de landelijke organisatie: # Het lidmaatschap van de vereniging eindigt: 1. door overlijden van het lid; 2. door opzegging door het lid; 3. door opzegging door de vereniging; 4. door ontzetting. # Opzegging door het lid – welke opzegging met onmiddellijke ingang kan plaatsvinden – geschiedt door een schriftelijke mededeling aan de landelijke ledenadministratie. [de redactie van Goeievraag heeft op 6/2/2014 een inmiddels veranderd adres geplaatst hieronder] Sinds april 2012 is het adres van het hoofdkantoor van de SP: Snouckaertlaan 70, 3811 MB Amersfoort. De ledenadministratie is te bereiken op: T (088) 243 55 40 E administratie@sp.nl

Stuur een mail naar administratie@sp.nl . Ik heb alleen het idee dat je dat wel zelf weet, maar dat je een statement wil maken. Heb ik gelijk?

Even naar de website gaan en een mailtje sturen

Dat kun je doen op www.sp.nl

Als je je niet afgemeld krijgt op een normale manier door een briefje te sturen naar de plaatselijke partijsecretaris (adres staat in de gemeentegids )stop je gewoon met betalen van contributie,dan nemen ze wel contact met jou op.

Een briefje sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100