Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat voor hulp krijgt kosovo?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
742
Pieter2011
11 jaar geleden
Teveel om op te noemen: http://www.google.nl/#hl=nl&gs_nf=1&cp=15&gs_id=ek&xhr=t&q=hulp+aan+kosovo&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=hulp+aan+kosovo&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=17720864aff0256a&biw=740&bih=475

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Er zijn heel veel kleinschalige en particuliere hulpprojecten, zoals van Omroep Max. Hier kun je er meer over lezen, en ook zien via uitzending gemist.

http://www.debrug.nu/index.php?option=com_osemsc&view=article&id=87:omroep-max-in-kosovo&catid=45:projecten&Itemid=124
http://www.debrug.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=88:ouderenproject-dignity-&catid=45:projecten&Itemid=124

De belangrijkste hulp komt uit de EU.
"Op dit moment ontwikkelt Kosovo zich met behulp van geld van de Europese Unie. De Europese Unie is de grootste hulpdonor voor Kosovo. Het belangrijkste hulpinstrument is het Comité voor de tenuitvoerlegging van communautaire bijstand voor wederopbouw, ontwikkeling en stabilisering. Sinds 1999 heeft Kosovo uit dit fonds 1,6 miljard euro ontvangen."

Citaat komt van deze site:
http://www.europa-nu.nl/id/vh9ieqw4l8x7/toetreding_kosovo_tot_de_europese_unie

Als je wat meer wilt weten, kan ik je de hele site aanbevelen. Er staan ook allerlei links, die gedetailleerde informatie geven.

Deze site is ook interessant:
http://kosovo.startpagina.nl/
In de 3e kolom, kun je doorklikken naar internationale, nederlandse en belgische hulp.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding