vrijwillig mijn alimentatie gestopt,kan ik wel meer huurtoeslag krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je inkomen wordt minder als je alimentatie wegvalt. wijziging inkomen doorgeven aan belastingdienst toeslagen, en je krijgt t te horen of je meer gaat ontvangen of niet.

Ik zou naar een sociale raadsman in je woonplaats gaan, die kan je er zekerheid over geven, wij kunnen alleen maar speculeren... Antwoord: Ik weet het niet, wellicht wel, wellicht niet...

Kijk eens op de site rechtopgeld.nl

Bronnen:
rechtopgeld.nl

Dat is afhankelijk wat je nu hebt aan inkomen. Je komt in aanmerking als je per maand minder hebt 631 euro en per jaar niet hoger zit dan 21000 als je alleen bent, samenwonend is dit 28.475. Ben je ouder van 65 en is je maximuminkomen 19.800 - 27.075 euro. Let op spaargeld en beleggingen tellen ook mee. Zie bron hieronder om door te lezen.

Bronnen:
http://www.goedenwel.nl/redactieartikel/hu...

Dat denk ik niet. Jij neemt vrijwillig afscheid van de alimentatie en wilt nu de teruggang in inkomen op de maatschappij verhalen. Ik mag toch hopen dat dit feest niet doorgaat.

Of je recht hebt op huurtoeslag is afhankelijk van je inkomen en niet of je vrijwillig afstand hebt gedaan van inkomen. Je kan nu dus meer huurtoeslag ontvangen. Waarom je afstand hebt gedaan van je alimentatie gaat de Belastingdienst niets aan en de gv-ers ook niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100