Alles wordt duurder, de lonen stijgen niet of nauwlijks. waarom komt het Nederlandse volk niet in actie!

De regering helpt het mooie Nederland naar de kl...

Zorgverzekeringspremie omlaag, Openbaar vervoer goedkoper enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De regering moet eens bij de rijke beginnen. Dan de middenmoot en dan de lagere inkomens. Oke je vraag is een beetje negatief. Maar er zit in zekere zin wel waarheid in. En de mensen die hier zeggen van niet, hebben er waarschijnlijk nog niet zoveel last van. Zijn nog niet ontslagen en hoeven niet ineens met 30% minder te leven. Nee niet iedereen hoeft zich nog zorgen te maken over hoe en of ze aan het eind van de maand nog wel geld overhouden om te eten. En hoe ze de kinderen een winterjas en schoenen kunnen bieden. Want dit zijn wel de mensen die hierdoor juist verder in de stront zakken. Dadelijk 3 maanden geen huur meer kunnen betalen en op straat komen te staan. Een nieuwe baan is ook op dit moment niet snel te verkrijgen, en natuurlijk je kan alles aanpakken. Maar een mens wil ook zekerheid. Zekerheden wil heel Nederland op dit moment van de politiek horen, maar voorlopig ziet het er naar uit dat dit niet gaat gebeuren. Onze generatie moet boeten voor alle goede welvaart die Nederland ons bood. Stukje bij beetje wordt alles afgenomen en teruggedraait. Maar goed ook hier slaat Nederland zich doorheen, we zijn per slot van rekening een hard werkend volk. Mocht je een actie houden of horen ervan, ik ben van de partij.

Omdat niet het hele Nederlandse volk in korte termijnpolitiek denk, zoals jij! Als de dingen die jij noemt goedkoper moeten worden, wie moet het verschil dan gaan betalen? Juist, de belastingbetaler, oftewel, vestzak-broekzak verhaal.... Betalen moet je toch, hoe erg je ook in actie komt! Je kunt beter zorgen dat je meer geld gaat verdienen, is doorgaans makkelijker dan een stelsel veranderen!

het nederlandse volk is een gemoedelijk volk en ze weten ook wel als ze in aktie willen komen kan het alleen met een burgeroorlog dus of het dat waard is?. tevens heb je verschillende religie"s in nederland wat dan ook haat en nijd geeft . dus je moet bedenken win je er dan wat mee?. je kunt alleen stemmen en hopen dat er wat veranderd.

Ha, die Goof; Omdat het Nederlandse Volk (wie dat ook mogen zijn) op geen enkele manier willens en wetens te kort wordt gedaan. En los daarvan; tegen wie moeten ze in actie komen en wat zouden ze daarmee bereiken? Laat ze lekker politiek actief worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100