Waar zijn Pastelkrijtjes te koop?

Oil based.
Graag zou ik willen weten waar deze krijtjes te koop zijn (géén hobbywinkel)

Toegevoegd na 6 minuten:
* Niet oil based

Weet jij het antwoord?

/2500

Speelgoedwinkels hebben ze ook. Speciaal voor kinderen. De ouderwetse 'wasco'.

Nee, niet de wasco: bij de betere hobbywinkel hebben ze pastelkrijtjes: dat zijn krijtjes die je heel goed met je vingers uit kunt vegen. Het is even zoeken, maar ze zijn er wel! Ik heb ze ook ooit bij de Blokker gezien, in een combidoos met potloden.

Als je een gouache wil maken zou ik even zoeken op kunstbenodigdheden - pastel -rembrand o.i.d. je kunt dan nog kiezen uit water- of oliebasis. (Je vraag is er niet eenvoudiger op geworden ;-)

Ik heb hier een doosje Talens Van Gogh 24 superfine Oil Pastels liggen. Ik heb het idee dat je die bedoelt... Misschien helpt dit je op weg, zie:

Bronnen:
http://www.talens.com/nederlands/winkelzoeker/

Winkels voor kunstschildersbenodigdheden.

http://www.arez.nl/shop/index.php?act=viewCat&catId=103 Ik teken en schilder ook veel en bij bovenstaande link hebben ze heel mooie pastelkrijtjes. Ik bestel al mijn materialen daar want bij ons op dorp hebben ze zulk mooi materiaal niet en moet ik ervoor naar de stad. Dan zijn de verzendkosten nog goedkoper dan de benzinekosten en parkeeergeld en ik hoef er de deur niet voor uit. Toegevoegd na 5 minuten: De pastelkrijtjes hier zijn niet te vergelijken met de krijtjes voor kinderen uit speelgoed/hobbyzaken. Ze vloeien echt mooi uit, hebben andere pigmenten en glanzen mooi. Als het echt is om kunst van te maken, koop er dan ook speciaal pastelpapier bij. dit is zoveel mooier dan gewoon of schetspapier. Je kan er zo mooi mee laten uitvloeien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100