Waar zou ik een boekje kunnen laten maken?

ik heb van m`n dochter alles bewaar wat ze op de peuterspeelzaal heeft gemaakt.
nou lijkt het me leuk om daar een boekje van te laten maken.
alleen heb ik geen flauw idee of dat ook zou kunnen.
en waar ik moet zoeken.
iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet of je het kunt inscannen wat je dochter gemaakt heeft, maar als dat kan, dan kun je via HenzoYourPhotos.com een boek laten maken. Je kunt verschillende soorten boeken maken op die manier. Je kunt software downloaden van ze, en dan kun je op je pc zelf je boek samenstellen, met het werk van je dochter, achtergronden, clipart, versierselen en/of tekst. Dan upload je het naar henzo, zie je wat het kost, en kun je bestellen. Week of twee drie later heb je je boek in huis. De mijn was erg mooi geworden. ( voor een vriendin en haar nieuwe baby gemaakt met veel foto's) Succesvol en duurzaam kadootje was het. :-)) succes!

Misschien dat je het zelf wel kan maken. Een leuk fotoalbum kopen en inplakken, tekst schrijven. Bij de action hebben ze heel leuke bladen, stickers enz, om het leuk te versieren. Anders zou je van alles een foto kunnen maken en er zijn verschillende bedrijven, hema, blokker, kruidwat waar je dan zelf een fotoalbum kunt maken, je kan de afmeting en aantal bladzijden dan zelf bepalen. En deze foto's kan invoegen. Toegevoegd na 5 minuten: kruidwat = kruidvat

Ja, dat kan. Je kunt naar een particuliere uitgever stappen, maar omdat ik er vanuit ga dat het een eenmalige uitgave is zou ik het laten inbinden bij een copyshop o.i.d.

Je kan een eigen boek(je) uitgeven. Kijk maar eens op www.mijnboek.nl