Hoe duur is het ongeveer om een ring te laten graveren?

Hallo, ik wil mijn vriend graag een ring geven met iets erin gegrafeert. Ik weet nog niet precies wat, maar misschien iets als onze datum. Maar ik wil graag weten hoe duur dat ongeveer is? Want ik heb werkelijk geen idee, dus ik kan morgen zo een ring aanschaffen waarmee ze mij behoorlijk afgezet hebben. Dat wil ik voorkomen. (Niet dat ik er niets voor over heb, maar het moet geen afzetterij worden).
En is het zo dat je per letter betaald? Of dat je alleen de ring betaald en het graferen er bij zit? Of verschild dat echt per juwelier? Hoop dat iemand mij een soort gemiddelde kan geven!

ps, ik heb geen idee in welke categorie dit moet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat ligt eraan alleen graveren kost 5 euro maar je wilt natuurlijk ook de ring zelf en die heb je van 1 TOT 1.000.000 euro maar je hebt ook wel eens dat dat er al bij de prijs zit of dat het gratis is maar ik geef een tip er zijn ook afzeters die er 50euro voor vragen maar daar moet je niet intrappen

Vaak 2 euro per letter.

Dat gaat per letter + de keuze uit hand- of machinale gravure. 1e is het mooiste, 2e wordt meestal gedaan en is in verhouding tot de ring niet duur <- gewoon vragen voordat je hem koopt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100