waarom mogen moslim mannen wel sex voor het huwlijk.en vrouwen niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij maakt de koran geen verschil wat de seksen betreft maar hebben de mannen zich dat recht toegeëigend. Toegevoegd na 10 minuten: 'betreft in dit geval' had ik moeten zeggen

Omdat de 'profeet' Mohammed dat zo bepaalde en hij een man was met een voorkeur voor maagdelijke meisjes. Toegevoegd na 3 minuten: Hieronder een lijst met uitspraken over vrouwen die in de door mannen geschreven koran staan.

Dat mogen ze officieel ook niet, maar ja controleer dat maar.

Omdat de maagdelijkheid van een man geen "bezit" is.

Moslimmannen mogen officieel ook geen sex voor het huwelijk hoor. Maar zowel moslim vrouwen als mannen hebben vaak sex voor het huwelijk. In de echte orthodoxe gemeenschap wordt hier een probleem van gemaakt, maar in de meer gematigde omgeving is het niet echt een probleem.

Omdat mannen nu eenmaal "meer" schijnen te zijn dan vrouwen in de Islam. Ik vraag me dan alleen wel af met wie de moslim mannen sex hebben... het mag dus niet met de maagden, die voor hun huwelijk geen seks mogen hebben, maar overspel is voor vrouwen ook verboden...

Ik ken iemand (een "echte blanke westerling") die jaren in een islamitisch land heeft gewoond. Hij heeft daar enkele relaties gehad met meisjes, ook met "echte islamitische inlandse" meisjes. Hij kon uit eigen ervaring vertellen dat sex voor het huwelijk voor de meeste meisjes geen enkel probleem was. Ik denk dat dit hetzelfde is voor meerdere geloven. Ook veel christenen vinden sex voor het huwelijk voor vrouwen schandalig, voor mannen een pré. Gelukkig is de praktijk lang niet altijd zoals in de heilige boeken staat geschreven. Dit geldt voor de Bijbel, voor de Koran, en voor de meeste andere heilige boeken.

Ze hebben beiden wel sex, maar dan via de achterdeur als je snapt wat ik bedoel, zo blijven ze altijd maagd. Is ooit op tv geweest en verteld door moslimmeisjes.

Tsja en met WIE hebben ze dan sex. Met getrouwde vrouwen of ongetrouwde vrouwen. In beide zullen zij dan die vrouw een moeilijke tijd bezorgen en onteren. Dus die mannen zijn dubbel onvrouwelijk. Want eisen ze wel als zij trouwen dat hun vrouw nog maagd is?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100