Weet iemand waar je terecht kan voor mooie pieten pakken? VIa google kom je niet echt verder dan marktplaats.

Toegevoegd na 15 uur:
Mijn excuus, het gaat om kopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is echt waar maar startpagina heeft ook een sinsterklaasstartpagina. Hier staat het vast bij! Toegevoegd na 1 minuut: http://sinterklaas.startpagina.nl/ Deze doet heb hoop ik wel.....

Bronnen:
http://www.sinterklaaskleding.nl/http://ww...

In onze(regionale) krant staan meestal vanaf Oktober advertenties waarin ze te huur worden aangeboden. Kijk de advertenties er dus op na!

Bij je plaatselijke kledingverhuurzaak.

Als ik "pietenpak" intik in Google, krijg ik heel veel hits buiten marktplaats. Bijvoorbeeld op sinterfun hebben ze mooie pakken: http://www.sinterfun.nl/kostuum/ Als je het pak eerst wil zien, voor je het koopt, zou ik een carnavals- of feestwinkel in de buurt binnenlopen. En als ze er geen hebben hangen, dan kunnen ze ze vaak wel bestellen. En tenslotte… Een pietenpak is niet heel moeilijk zelf te maken! Zoek op "pietenpak maken" en je komt een heel eind. Veel plezier met Sinterklaas!

Ik weet niet waar je woont, maar in Haarlem verhuurt Jan Monnikendam een goede kwaliteit pieten pakken (en ook schmink en alles wat je nog meer nodig kan hebben)

0118-611169

Bijvoorbeeld bij http://www.sintgoed.nl/ of http://bellatio.nl te koop, of wil je huren? Dat kan bij heel veel verschillende zaken, maar is nog niet echt het jaargetijde voor.

ik zou een feestwinkel opzoeken

Kopen of huren? Bij de diverse groothandels zijn ze vast binnenkort weer te koop, Bijvoorbeeld Sligro of Makro

http://www.fopshop.nl/Sint+en+Piet http://www.e-carnavalskleding.nl/themafeesten/sinterklaas/ http://www.sep-feestartikelen.nl/Results1.asp?Category=16 http://webshop.vandoornfeestartikelen.nl/shop/vdf/categories?Cat=184&g= Heb je hier wat aan. Groetjes Heidi

onderstaande link is een goed adres. Succes! Toegevoegd na 3 dagen: U kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende kostuums waaronder: Flower Power, Gala, Boerenbruiloft, Cowboy en Indiaan, Charleston, Zigeuner, Sinterklaas, Zwarte Piet, Kerstman en Kerstvrouw, Dieren, Soul, Mexicaan, Tiroler, Clown... Kortom, teveel om op te noemen! Ook voor groepen hebben ze verschillende mogelijkheden. Om dit alles compleet te maken hebben zij een groot assortiment hoedjes, pruiken en andere accessoires. Naast het verhuren van kleding aan particulieren en theaterburo's verzorgen zij grimeercursussen en diverse workshops waaronder grime, sieraden maken en nail-art. Ook verkopen zij een compleet assortiment professionele schmink van het merk "Eulenspiegel" en heel veel feestartikelen.

Je mag geen Piet pakken Is niet respectvol.

op http://www.sintgoed.nl/sintdeco.htm kan je ze kopen of tik anders op google: mooi pieten pakken -marktplaats (dan krijg je geen links naar marktplaats meer)

Bronnen:
http://www.sintgoed.nl/sintdeco.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100