hoeveel mensen op de 10 zien geesten?

ik zou graag willen weeten hoeveel mensen over de hele wereld geesten zien

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat zal niet zo makkelijk lukken om daar percentages over te verzamelen, want heel veel mensen zullen er nooit voor uitkomen dat ze uberhaupt geesten zien. Maar als ik zo in mijn eigen omgeving rondkijk en vraag dan ken van de 60 mensen toch wel 5 die geesten hebben gezien.

Ik denk dat er geen definitief antwoord op deze vraag te geven is. Je kunt namelijk niet meten of iemand 'echt' geesten kan zien.

Er zijn wel meldpunten daarvoor . Maar ik denk dat vele mensen het niet melden . En om te gokken dat lijkt mij iets te ver gaan . en daar ben jij ook niet mee geholpen .

ik denk ongeveer 0,2 op de 10

Ik denk 1 op 1000000,die echt zien.

Nul, want geesten zoals jij het bedoelt bestaan niet.

Exacte cijfers kunnen daar niet over bestaan. Maar ik denk toch dat er meer mensen zijn die al een geest hebben gezien dan wij denken. De meeste mensen praten er niet over, uit angst uitgelachen of niet geloofd te worden. Omdat ik er voor opensta, en nooit met iemand zal lachen, heb ik toch al verschillende verhalen gehoord. Vooral mensen die nog maar enkele dagen te leven hebben, zien soms "geesten" die hun komen voorbereiden op de dood. (niets te maken met medicijnen of hallicunaties) Mijn broer wist te vertellen dat hij nog 3 dagen te leven had, want dat hadden die "anderen" hem komen vertellen. De derde dag is hij inderdaad overleden...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100