Wat is het verschil tussen een tip en een hint?

Weet jij het antwoord?

/2500

een hint is een bedekte tip. een tip geef je gewoon, recht voor z'n raap. een hint versluier je een beetje in bedekte termen, zodat de ontvanger er op in kan gaan, maar ook kan besluiten dit niet te doen.

Een tip is meer speciafieker

Een tip is waar je iets mee kunt doen, bijv: mag ik je een tip geven over je laatste opmerking...een hint is die geeft alleen de Sint!!

Je kunt de ober bij het afrekenen een hint geven, dat zijn tip onder het rode servet ligt en hij zal blij zijn met dat seintje. Een hint is meer een bedekte toespeling ergens op dan klip en klaar iemand iets vertellen.

een tip wordt bijna altijd positief gezien een hint wordt vaker als negatief ervaren en verder natuurlijk dat van meer bedekt en open maar dat is al vaker genoemd) uitzonderingen op de bovenste 2 regels: bij een spelletje is een hint wel weer ok en: als iemand heel nadrukkelijk zegt: ALS IK JOU één TIP MAG GEVEN, is dat meestal niet zo positief bedoeld

Een tip is een (meestal goede of goedbedoelde) raad. Je geeft iemand een tip die bedoeld is ter verbetering. Een hint is een aanwijzing. Bijv.: Je geeft iemand een hint om hem verder te helpen in een spel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100