Wat is een mooi gedicht of (stuk)tekst over de liefde? Liefst van The Police (welke fan weet wat moois!)

Niet al te lang, idee is ook een stuk tekst van the police. Liefst een stuk tekst f gedicht met diepgang, en positief.

Weet jij het antwoord?

/2500

van een bekende dichter wiens naam ik vergeten ben: wanneer ik morgen doodga, vertel dan aan de bomen, hoeveel ik van je hield. Vertel het aan de wind, die in de bomen klimt, of uit de takken valt, hoeveel ik van je hield. Vertel het aan een kind, dat jong genoeg is om het te begrijpen, vertel het aan een dier, misschien alleen door het aan te kijken. Vertel het aan de huizen van steen, vertel het aan de stad, hoe lief ik je had. Maar zeg het aan geen mens. Ze zouden je niet begrijpen. Ze zouden niet kunnen begrijpen dat, alleen maar een man, alleen maar een vrouw, dat een mens een mens zo liefhad, als ik jou. Misschien een stukje tekst uit fields of love? Waar is het voor? Toegevoegd na 1 minuut: de dichter in kwestie is geloof ik hans andreus. Toegevoegd na 2 minuten: de dichter in kwestie is geloof ik hans andreus.

Ik vind eigenlijk de hele tekst van 'Every little thing she does is magic' wel heel poetisch!

je zou op www.songteksten.nl de teksten van The Police kunnen doorlezen om te kijken welke je het mooist vindt.

If I Ever Lose My Faith In You You could say I lost my faith in science and progress You could say I lost my belief in the holy church You could say I lost my sense of direction You could say all of this and worse but If I ever lose my faith in you There'd be nothing left for me to do Some would say I was a lost man in a lost world You could say I lost my faith in the people on TV You could say I'd lost my belief in our politicians They all seemed like game show hosts to me If I ever lose my faith in you There'd be nothing left for me to do I could be lost inside their lies without a trace But every time I close my eyes I see your face I never saw no miracle of science That didn't go from a blessing to a curse I never saw no military solution That didn't always end up as something worse but Let me say this first If I ever lose my faith in you There'd be nothing left for me to do Het is niet van The Police maar van Sting, maar goed, het meeste van The Police is ook van Sting.

Niet van de police, maar een jonge boer en zijn doodzieke vriendin, die hem vraagt behulpzaam te zijn bij regeling van het staken van elke verdere behandeling. Zij: " Ik wil niet meer ; ik ben zo moe.." Hij: " Ik laot oe gaon want.. ik holle van oe"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100