'Ga niet staan huilen aan mijn graf, ik ben daar niet, ik rust daar niet..' Wie kent dit gedicht helemaal en weet van wie het is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is het misschien dit vertaalde Engelse gedicht? http://nl.wikipedia.org/wiki/Do_not_stand_at_my_grave_and_weep Sta niet aan mijn graf, ween niet. Ik ben er niet. Ik slaap niet. Ik ben duizend winden die waaien. Ik ben de diamanten glinstering in de sneeuw. Ik ben het zonlicht op het rijpe graan. Ik ben de zachte herfstregen. Wanneer je ontwaakt in de stilte van de ochtend. ben ik de plotse vlucht omhoog Van stille vogels die vliegen in cirkels. Ik ben de zachte sterren die schijnen in de nacht. Sta niet aan mijn graf, huil niet; Ik ben er niet. Ik ben niet gestorven. Toegevoegd na 44 seconden: Zo ja dan is het antwoord: Mary Elizabeth Frye.

Sta niet aan mijn graf te huilen Ik ben daar niet, ik slaap niet. Ik ben in duizenden windvlagen. Ik ben een diamant, dat glinstert in de sneeuw. Ik ben het zonlicht op geharkt grint. Ik ben de liefelijke herfstregen. Wanneer je wakker wordt in ochtendgloren ben ik het opkomende geruis, van stille vogels in vogelvlucht. Ik ben de zachte, stille sterren die schijnen in de nacht. Sta niet te schreien aan mijn graf. Ik ben daar niet, ik ben niet dood. Toegevoegd na 3 minuten: ps.de schrijver is onbekend.

Bronnen:
http://books.google.be/books?id=9mhLhnpU-d...
http://www.derouwbriefonline.nl/images/ged...

Ik ken hem zo: Sta niet aan mijn graf te huilen Ik ben daar niet, ik slaap niet. Ik ben in duizenden windvlagen. Ik ben een diamant, dat glinstert in de sneeuw. Ik ben het zonlicht op geharkt grint. Ik ben de liefelijke herfstregen. Wanneer je wakker wordt in ochtendgloren ben ik het opkomende geruis, van stille vogels in vogelvlucht. Ik ben de zachte, stille sterren die schijnen in de nacht. Sta niet te schreien aan mijn graf. Ik ben daar niet, ik ben niet dood. Toegevoegd na 43 seconden: Net als de andere antwoordgevers zie ik haha

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100