Wat is 't dunste boek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Da's vast deze: Teeny Ted from Turnip Town http://www.labnews.co.uk/laboratory_article.php/1881/2/nanoscience-creates-worlds-smallest-book Toegevoegd na 1 minuut: Heeft trouwens ook een ISBN-nummer.

Twee A4'tjes.

10 eeuwen Duitse Volkshumor

The Desiderata van Max Ehrmann 1927... Toegevoegd na 1 minuut: De inleiding is langer dan het boek zelf...

Het dunste boek van de Wereld: 100 jaar Duitse Humor Toegevoegd na 1 minuut: Gezien de reactie tijd weet ik niet of ik het juiste boek heb, maar het is iedergeval wel Duits (:

Dat hangt er van af wat je een boek noemt. Er zijn heel veel opstellen, en andere werkjes van maar 1 pagina. Als je die in een kaft stopt, is het dan een boek?

Hier staan ze allemaal: http://freeda.web-log.nl/freeda/2005/09/de_dunste_boeke.html Met onder andere in de lijst: A Female's Guide To Logical Thinking Good English Cooking Satan's Love Letters :-)

Feijenoords hoogtepunten boek!

online boek op flatscreen nee, mijn hart (open boek en tevens vrij overzichtelijk)

Mijn boodschappenlijstje voor de vakantieboodschappen. Ingebonden en voorzien van een kaft en inleiding door mijn dochter van zeven.

Een vraag als antwoord; vanaf hoeveel bladzijdes kun je het nog een boek noemen. Vervolgens heeft google vermoedelijk heel snel een oplossing gevonden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100