wie weet er een luisterboek/boek waar goed in uit word gelegd hoe je als vrouw een man kunt versieren ?

Ik ben op zoek naar een luisterboek of boek waar duidelijk in word uitgelegd hoe je als vrouw een man het beste kunt versieren.

Ik snap dat je jezelf moet blijven maar tips kan ik wel gebruiken.
Zo heb ik ook het programma gekeken genaamd casanovabootcamp heel leuk alleen was dit programma gericht op mannen die vrouwen wilde versieren maar toch zichzelf wilde blijven.

Graag wil ik als vrouw mannen leren versieren doordat altijd de 'foute mannen' op mij afstappen en de mannen die ik juist eigenlijk leuk vind niet op mij af komen.

Ik heb al wel rond gezocht op internet maar het meeste is gericht op mannen die vrouwen willen versieren, of het zijn sites die ik niet helemaal vertrouw.

Hoop echt dat iemand mij verder kan helpen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Websites: Flirttips - Voor vrouwen, hoe versier je een leuke man? http://www.foryou.nl/wie-ben-jij/flirttips-voor-vrouwen-hoe-versier-je-een-leuke-man http://www.vrouwblog.nl/hoe-versier-je-een-man/0204/ http://www.start2flirt.nl/flirten/flirt-tips-voor-vrouwen.php Boeken: Alles Over Versieren http://www.bol.com/nl/p/alles-over-versieren/1001004004724571/ flirt boeken voor vrouwen http://www.start2flirt.nl/flirten/boeken-flirten-voor-vrouwen.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100