Wat is uw homepage?

En welke sites staan onder uw favorieten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik wil voorkomen dat mijn website als reclame gezien word. Dus die zal ik je hier niet geven... Sites die bij mij onder favorieten staan zijn er naast GV, nu.nl, whetteronline.de en RadioNL nog een kleine 100 andere...

De homepage van Facebook is mijn startpagina. Bij mijn favorieten staan voornamelijk Feyenoord/voetbal sites en sites die ik niet echt ken.

Mijn homepage ga ik hier niet noemen, ben bang voor teveel spam. Onder mijn favorieten: nu.nl, vi.nl en momenteel vooral: beleefdelente.nl met live-beelden uit verschillende vogelnesten (en leuke gevechten tussen kauwtjes en torenvalken).

homepage is mijn gmail.. Bij favorieten staat helemaal niets, het duurt net zo lang om het begin van een adres in te typen (waarna de rest vanzelf verschijnt) dan op favorieten te drukken en dan in een lijst de site te zoeken die je wilt hebben.

about:blank, start de browser lekker snel op.

Bronnen:
about:blank

Homepage is Google, hier begin je toch vaak mee of anders tik ik zelf een sitenaam in want deze staan niet voorgesoorteerd.

Als Homepage gebruik ik Igoogle. Mijn favorieten zal ik je besparen. Dat zijn alleen al twee pagina's kledingwinkels op internet die mijn vrouw frequenteert.

Homepage is Vandaag in beeld.nl om de actualiteit op een visuele manier te volgen. Favorieten : JDF MAP- wikipedia-meteo-goeie vraag- le figaro-

in Chrome is dat mijn gmail, in Firefox mijn volglijst op nl.wikipedia en in IExpl is dat de project pagina op mijn werk (LAN-app). Onder mijn favorieten staat niet zoveel. Heel veel shortcuts voor de wiki in FireFox, das mega-handig.

Ik gebruik geen homepage, dat scheelt tijd met opstarten. Favorieten zijn onder andere: nu, geenstijl, hotmail en google.

about:blank

In mijn profiel kun je zien welke dat is (niet moeilijk te raden)

Auto:Blank is altijd fijn voor een snelle opstart. Nu gebruik ik de FireFox versie van google.

Mijn hyves pagina. Al mijn favorieten heb ik ondergedeeld in mappen. De belangrijke; zoals wikipedia, google en youtube. De overige sites, bijv. FFFOUND!.com En alle youtube filmpjes weer onderverdeeld in genre's.

Igoogle, staat helemaal vol met RSS-feeds, afspraken van mijn Google Agenda en de meest recente Gmailtjes. Zou niet meer zonder willen.

Ik gebruik de browser Opera. Met de Snelkiezer kun je gemakkelijk je favoriete site aanklikken die je wilt bezoeken, en anders typ ik het zelf in.

Ik gebruik hyves als mijn homepage en die hou ik alleen zichtbaar voor vrienden..... Onder mijn favorieten heb ik rabobank staan en een paar spellensites

Gezien bovenstaande antwoorden is het vreemd dat niemand gewoon een eigen homepage maakt bij zijn eigen provider, en een lokale kopie op de eigen computer. Als ik Firefox opstart, heb ik de lokale kopie ingesteld als startpagina. Daarop staat een uitgebreide collectie links van diverse aard. Voordeel is dat bij wegvallen van de internetverbinding ik de browser gewoon kan opstarten en lokale koppelingen meteen kan gebruiken. Ik heb al sinds eind 1995 een eigen homepage bij Euronet (een van de eerste internetproviders, na xs4all) en heb me in de loop der tijd html eigen gemaakt. Met ftp (file transfer protocol) kan ik een lokaal gewijzigde pagina uploaden naar mijn provider. Uiteraard houd ik er wel rekening mee dat Jan en alleman die pagina kan vinden, dus geen foute dingen doen ;-)...

Mijn homepage is een "pimpmysearch" variant van Google en onder mijn favoriete zit oa goeievraag.nl , tele2Webmail, Markplaats en nu.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100