Wat is 'caulk' in het Nederlands en waar kan ik het vinden?

In een engels filmpje kwam ik een soort wit spul tegen uit een tube, later wordt dit hard. Ik zou zoiets graag voor een knutselwerk willen gebruiken, dus weet iemand waar ik zoiets kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Caulk is spul om gaten dicht te smeren. Kant en klaar vulmiddel. Daar zijn heel veel soorten van, in potten en in tubes. Plamuur: Een plamuur is bedoeld om kleine oneffenheden glad te maken. Je hebt murenvullers of plamuren, zoals Bolivia Acryl Plamuur Rapid, een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Houtvuller, bijv. van Albastine: Voor barsten en gaten in alle houtsoorten- Vult gaten tot 1 cm diep in één keer- Kant-en-klaar- Wit en naturel Van Knauf is er Knauf Renoband: De superlichte, helderwitte kant-en-klare vulpasta. Enfin, veel merken en soorten. Ga eens naar een bouwmarkt, daar kan je dit in allerlei variaties kopen.

Clauk is te gebruiken om je teennagels goed te verzorgen. Het zorgt ervoor dat je teennagels heel sterk worden door de kalk die erin is verwerkt. Handig hoor! Gebruik ik ook heel vaak!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100