hoe heten dit soort afbeeldingen eigenlijk?

ik kwam deze tegen maar wil er meer vinden

Toegevoegd na 23 minuten:
ik bedoel niet door welk programma het is gemaakt maar het type afbeelding zelf.Ik zie er een soort geest in die neerkijkt op de aarde.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit lijkt me wel een drie-dimensionale afbeelding en zeer geschikt om psychedelische indrukken weer te geven. Als afbeelding voor fantasy-boeken zou het geschikt zijn. Op Facebook vindt men regelmatig deze dingen als logo gebruikt. De gothics maken ook gebruik van deze technieken maar wel figuratieven en mooier. kies dus maar: 3D, PD, fantasy, gothics, je kan er overal inspiratie vinden.

Wazige afbeeldingen. Toegevoegd na 24 seconden: Of gephotoshopte afbeeldingen, kan ook.

Droombeelden...

Een blur-image Daar lijkt het iig op, sowieso met een fotoshop-programma gedaan.

Het lijkt wel een kirlian foto. Ik denk dat je (als het deze foto's zijn) meerdere kunt vinden onder deze naam; kirlian fotografie. Succes er mee.

misschien kun je zoeken op "spirituele new age-achtige zweverige, vage" afbeeldingen

Dat lichtpunt tussen de ogen dat stelt het derde oog voor van een mens . En dat versterkt de geest en de helderheid van een mens . Hoe ze heten weet ik niet maar je kunt ze kopen bij een New Ages winkel .

Dit is (bijna zeker) een aura-foto. Een foto van het energieveld dat ons persoonlijk omringt, waaruit diverse analyses en conlcusies kunne worden getrokken. Kijk bijvoorbeeld op de bron site.

Bronnen:
http://newage.rubriek.nl/spiritueel/aura.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100