Hoe word ik zo goed in tekenen totdat ik dit kan tekenen?

Dit heb ik natuurlijk nagetekend, maar ik vraag me hoe en hoelang het duurt voordat ik zo kan tekenen. Vooral HOE ik dat voor elkaar krijg. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Erg belangrijk bij dit soort tekeningen is een beetje talent en een boel inspiratie. Kijk goed om je heen en noteer in je hoofd wat je ziet. Door veel te kijken krijg je op een gegeven moment zelf wel een idee van wat je wil tekenen. En dan volgt oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Als je wat talent hebt en veel fantasie moet het wel goedkomen met je tekenkunsten. Om alles nog wat te verbeteren zou je een tekencursus kunnen volgen. Hoe lang het duurt voordat je zover bent is natuurlijk niet te zeggen.

Tekenen (naar de werkelijkheid) is een kwestie van veel oefenen zodat je een goede oog-hand coordinatie ontwikkeld. Dus ja met veel oefenen kun je dit zeker leren! Een goed hulpmiddel zijn de boeken/ mappen van Teleac cursussen die je bijv. bij de bieb kunt lenen. Succes met je tekenontwikkeling!

hoi waar woon je ? Ik leer je in 4 lessen tekenen volgens methodes die voor jou speciaal geschikt zijn. De eerste les is zelfs gratis. Ik heb er veel voorbeelden van. Zie zo maar een voorbeeld ( formaat 50x60) van het resultaat na 4 lessen van iemand 'die niet kon tekenen"voordat ze bij mij kwam. Op youtube kanaal van kunstenaartje zie je nog wat diashos Toegevoegd na 10 minuten: kijk hier naar voorbeelden die gemaakt zijn al soms na 2 lessen door mensen die nog nooit eerder zoiets gedaan hebben ! http://www.mijnalbum.nl/DiashowGroot=GLXMATDM&Foto=BT7LPSZ3 Toegevoegd na 13 minuten: http://www.youtu.be/watch?v=xRTCTD9qrzs&feature=related

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100