Hoelang kun je stoofperen in water laten alvorens ze te stoven?
Omdat ik alleen 'savonds meestal de tijd heb om ze te schillen en ze dan gelijk al kan stoven vraag ik me af of ze een nachtje geschild in water kan laten staan.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Omdat ik alleen 'savonds meestal de tijd heb om ze te schillen en ze dan gelijk al kan stoven vraag ik me af of ze een nachtje geschild in water kan laten staan.
Ik wil geen anti aanbaklaag en geen rvs. Heb een gietijzeren wokpan van Stottenberg en een plaatstalen van Du Buer . Beide ingebrand en zolang ik maar indonesisch kook gaat het goed. Maar in lbeide pannen mogen geen geen zuren ldus geen shiaoxing wijn , sake , mirin etc.
Als ik dit had geweten had ik ze niet gekocht.l maar wat dan? Op YT zie ik mooie zwarte wokken waar van alles in gaat. Weet iemand hoe de wokpan en zijn die je hier bij Toko'snkunt kopen?
M.a.w. als de chefkok in een ander restaurant gaat werken, neemt hij dan zijn michelin-ster(ren) mee?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing