Wat is het makkelijkst te leren instrument op de triangel na?

Ik vraag me af welk instrument nu echt het makkelijkst is om te leren en om te spelen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Samba-ballen

Pauken....

Ik zou zeggen, de tamboerijn.

de bekkens http://www.orkestkidsite.nl/dbv2/userimages/browse/images/bekken.jpg

de gitaar, binnen maand kan je al wat liedjes spelen. stappen plan 1 gitaar kopen http://www.feedback.nl/akoestische-gitaren/motion/tc-901-natural 2 akkoorden leren http://freddysmind.com/blog/2009/07/guitar-chords/ 3 liedjes spelen http://members.westnet.com.au/anugraha/music/files/

Ik denk dat pauken nog best lastig zijn omdat je erg veel moet werken met hard en zacht. ik denk dat die houtenblokjes nog het makkelijkst zijn.

Bronnen:
http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/nl/Wood_block

Vroeger zei ik: "cassetterecorder", maar die bestaan eigenlijk niet meer. In je handen klappen, als enorm simpel instrument. Maar het hangt er ook vanaf wat je er mee wilt doen. Als je triangel speelt by een symfonieorkest moet je toch kunnen noten lezen, en dat is uiteindelijk moeilijker dan het instrument bespelen.

Echt gemakkelijk om te bespelen is geen enkel muziekinstrument. Elk instrument heeft zijn eigen moeilijkheden en als je een beetje professioneel wilt spelen zul je toch ook het notenschrift moeten leren.

1 traingel is volgens mij best moeilijk 2. JOUW klokkenspel

De vuvuzela zie het WK iedereen deed het !!!! Toegevoegd na 17 seconden: Werd er gek van :(

Je stem.

mondharmonica

Alle instrumenten zijn op zich lastig. Een simpele triangel moet wel exact op tijd gespeeld worden in een orkest. Ik denk dat een cd speler nog het eenvoudigst is.

Een simbaal of een tamboerijn is dan misschien makkelijk te spelen maar alleen klinkt zo'n intrument niet, ik heb nog nooit een muziekstuk gehoord alleen voor een tamboerijn bv. Bij alle instrumenten geld dan dat het binnen het muziekstuk op timing aan komt. Je moet bij ieder instrument noten kunnen lezen om te weten wanneer jij moet spelen.

Een Kazoo! als je kan neuriën kan je daar meteen mee overweg, voor alle 'simpele' slaginstrumenten die hier genoemd worden heb je in ieder geval wel een goed gevoel voor ritme nodig anders wordt't nooit niks.... Neuriën kan iedereen. Toegevoegd na 1 minuut: Ow ja, een blokfluit is ook niet zo heel moeilijk.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kazoo
http://www.youtube.com/watch?v=iC65ufGUvKM

Een melodica. "De melodica wordt gebruikt om kinderen de grondbeginselen van het musiceren bij te brengen."

Bronnen:
wikipedia

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100