Zijn er winkels in België die airsoftgeweren bezorgen in Nederland?

Het is slechts voor in wedstrijdveband, dus het is legaal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Legaal in België ja! Hier niet. Ze lijken teveel op the real deal, en alleen daarom al zijn ze verboden. Al schiet je er blikjes mee, desnoods je schoonmoeder. Het gaat om het bezit, niet het gebruik. Toegevoegd na 4 minuten: Uiteraard, met gebruik ben je ook de Sjaak!

Klopt, in Nederland vallen airsoft geweren onder Cat1 van de WWM. Dat wil zeggen dat je ze niet mag bezitten, voor handen hebben, dragen, of gebruiken. Voor Cat1 wapens is geen vergunning verkrijgbaar, deze mogen alleen door de overheid gebruikt worden. Overigens zou je ze in belgie wel kunnen kopen en laten opsturen naar NL, het pakje zal ook wel aankomen aangezien er niet tussen de grens gecontroleerd wordt. Je bent dan wel strafbaar wegens verboden wapen bezit, dit is een misdrijf, en je zult dus altijd een strafblad krijgen. Toegevoegd na 6 minuten: Om even aan toe te voegen, ik weet niet hoe oud je bent, maar als je 18+ bent kun je eens naar paintball kijken. Ook leuk, en niet (compleet) verboden. www.paintballforum.nl

Ja hoor. die sturen ze gewoon op.

Ze sturen het gewoon naar je op, met eigen risico! als je pakje er tussen uit word gehaald en ze ontdekken dat er een airsoftgeweer in zit, dan ben jij zelf de lul, de winkel in België niet... ik overweeg er zelf ook eentje te laten bezorgen!

Ja, er zijn genoeg winkels in Belgie die een airsoftgeweer zonder probleem opsturen terwijl ze weten dat het in Nerderland niet is toegestaan.Jij weet het ook volgens mij omdat je aangeeft dat het in wedstrijdverband gaat worden gebruikt,dus legaal. Aangezien het wapen zelf in Nederland illegaal is , zijn wedstrijden met dit wapen per definitie illegaal,dus bij welke wedstrijd wil je dit gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100