Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe en waar kan je dvd's, Blu-Rays en boeken verkopen?

Ik heb een 150-tal boeken, een 200-tal dvd's en een 50-tal Blu-rays te koop. Waar kan ik dit het beste verkopen? Ik heb al verschillende sites geprobeerd (marktplaats, boekenbalie,...). Ik heb lijstjes gemaakt en doorgestuurd naar opkopers in België en Nederland, maar zelfs geen reactie gekregen...

Verwijderde gebruiker
3 jaar geleden
3.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

In de tijd van E-books, Netlix e.d. en streamingdiensten zit er geen handel meer in boeken, DVD's en Blue Rays. Als straks de wereld weer "normaal" wordt, zou je kunnen proberen ergen een plaatsje ye bemachtigen op een tweedehandsbeurs of een rommelmarkt, maar stel je er niet te veel van voor.
(Lees meer...)
3 jaar geleden
Dvd's en blu-rays kan je aanbieden aan winkels in tweedehands lp's, cd's en dvd's. In Rotterdam is er bijvoorbeeld de Plaatboef op de Nieuwe Binnenweg: http://www.plaatboef.nl/. Zo zullen er in iedere grote stad vergelijkbare winkels zijn.

Goede boeken kan je aanbieden aan een tweedehandsboekenwinkel als bijvoorbeeld De Slegte. Zie https://www.deslegte.com/.
(Lees meer...)
Antoni
3 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding