Welk tekenprogramma moet ik kopen voor ontwerpen?

Ik wil graag een nieuw tekenprogramma kopen om logo’s te kunnen ontwerpen. Heeft iemand tips of suggesties voor goede progamma’s die niet te duur zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek eens op de mogelijkheden van Corel Draw. Het is een mooi ontwerpprogramma, dat ook foto's kan importeren, dus de creativiteit heeft dan heel wat ruimte. Ik weet niet wat het tegenwoordig kost, want ik gebruik een gekraakte versie.

Goede software voor het ontwerpen van logo’s: Jeta Logo Designer (gratis) Zo'n € 40,- kosten: Logomaker LogoSmartz Summitsoft Quick Logo Designer Zie: https://dcrazed.com/best-logo-design-softwares-try/ Er bestaan hier ook uitstekende gratis opmaakprogramma’s voor: GIMP https://nl.wikipedia.org/wiki/GIMP https://www.gimp.org Paint.Net https://nl.wikipedia.org/wiki/Paint.NET https://www.getpaint.net/ Krita https://nl.wikipedia.org/wiki/Krita https://krita.org/en

Bronnen:
http://www.jeta.com/logos/free.php

Ik teken graag, en gebruik daarbij sketch.io/sketchpad (sketchpad moet erachter anders vind je het niet!) je kan zelf kleuren maken, maar ook kiezen, er zijn verschillende tools, zoals potlood, pen, verfkwast, penseel enz. Het is Engels, maar zelf ben ik er heel tevreden over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100