Wat is leuk om te breien?

Ik ben net begonnen met breien, maar zo'n lapje of een sjaal vind ik niks.. Hoesjes, kleding of tassen gebruik ik ook niet.
Maar bijvoorbeeld een knuffeltje, of zo'n amigurumi vind ik nou wel weer leuk. Is dat moeilijk, en hoe moet dat dan. Ik ben 11 jaar dus liever niet al te moeilijke uitleg.

Kun je ook met een apart stofje breien? Niet zo'n basic draad maar gewoon iets anders? Bijvoorbeeld een sjaal kun je er dan van maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja hoor je kunt heel goed knuffels breien, of kleren voor de barbie. Op de link kun je al zien hoe je een beer kunt breien. Als je lid bent van de bieb kun je daar ook eens kijken. en verder hebben ze bij witteboekhandels ook vaak leuke boekjes, of bij de slegte, als je daar wel eens komt. En als die boeken te duur ijn voor je, het is bijna sinterklaas, dus als die nog langs wilt komen succes, en gewoon googlen, dan kom je nog meer tegen

Bronnen:
http://www.hobbydoos.nl/breien/beer.asp

Brel (514)Je kan heel leuk breien met dunne repen stof. Op de markt van een paar stofjes een meter kopen, die scheuren in repen van 2 cm (bijvoorbeeld) en dan daarmee (eventueel) afwisselend breien. De repen stof niet omzomen, anders wordt het zo "netjes". Succes, veel plezier!

Breiboek voor kinderen. http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/breiboek-voor-kinderen/1001004002599398/index.html Of misschien kerstballen gaan breien? Voor je oma's, je tantes, of je eigen kerstboom. En anders zoek je hier eens naar een geschikt patroontje. http://www.hobbydoos.nl/patroon/model/16/poppen-en-beestjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100