Welke is de handigste/makkelijkste manier om halskettingen en stevige armbanden te bewaren?

Hoe juwelen handig opbergen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn hele leuk sieraden ophangsystemen. Het zijn net kleine kapstokjes waar je al je kettingen en armbanden aan kunt hangen. Toegevoegd na 1 minuut: Als je een handige vader of vriend hebt, of zelf handig bent, kun je het ook zelf maken.

Je halskettingen kan je aan de deur hangen, je kan spijkers aan de deur Spijkeren of een kapstokje bij de Ikea halen. Ik heb het namelijk ook

Aan rekjes de kettingen en armbanden en ringen kunnen gemakkelijk in een leuk doosje.

Bronnen:
http://www.laviedemarie.nl/images/eshop/pr...

Ik heb thuis allemaal plakhaakjes (gewoon te koop bij blokker en vele andere winkels) aan mijn tegelwand geplakt. wel eerst 24 laten drogen zonder er iets aan te hangen anders vallen ze weer naar beneden. superhandig en je kunt ze hangen waar je maar wilt

Je wilt ze opbergen.. Koop een leuke doos,of beplak een oude schoenen doos.Een pakje boterham/diepvries zakjes en daarin je kettingen los verpakken,en een dichtbinder erom.Zo voorkom je het in elkaar verwikkeld raken en omdat de zakjes doorzichtig zijn,heb je ze ook weer snel te pakken als je ze wilt gebruiken.Het zelfde kan je doen met de armbanden.Door het zakje schuurt er ook niets tegen elkaar.

Ik denk dat je het beste een mooi bakje door je zoon of dochter kan laten maken, die gooi je nooit meer weg

Voor de armbanden zou ik een mooi displayrek gebruiken. Deze zijn stevig, je hebt direct overzicht en je kan er lekker veel op kwijt. rollen zijn uitneembaar, dus lekker makkelijk opbergen. voor kettingen... tja ligt er aan hoe lang ze zijn, en hoeveel je er hebt. Ik ken mensen die ze om een paspop hebben gehangen. maar als ze wat korter zijn heb je hier ook diverse leuke rekjes voor. Je zou ze natuurlijk ook op de hoogste rol van het armbandenrek kunnen hangen!

Bronnen:
http://www.isape.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100