Tips bij Hiphop dansauditie?

Bij mijn dansschool houden ze binnenkort auditie voor nieuwe hiphop crews.Aangezien ik al heel lang in zo'n crew wil. Ga ik daar aan meedoen.Maar ik zie een heleboel goede dansers bij ons.Dus een grote concurrentie.We krijgen 1 of 2 choreografieen aangeleerd die we zo goed mogelijk moeten uitvoeren.

Hoe kan ik mezelf zo snel mogelijk naar een hoger niveau tillen?Ik ben het afgelopen jaar enorm vooruit gegaan, en ik volg zo vel mogelijk lessen soms wel 8 uur per week maar ik weet niet of het allemaal voldoende is.

Alle tips zijn welkom vooral van ervaren dansers.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je een goede uitstraling hebt, val je gelijk op en zullen ze je niet vergeten

Ik ben geen echte 'ervaren' danser, maar ik kan aardig goed dansen, met name Popping. Waar je voor moet zorgen is dat je die choreografie goed kent, maar vooral dat je elke beweging strak en vloeiend doet. Je moet er dus voor zorgen dat jouw moves 'erbovenuit springen'. Verder, als je de choreo goed kent, probeer er dan je eigen draai/twist/style aan te geven, dat onderscheid je van de rest.

Ik zit ook in een hiphop crew en ik moest daar ook auditie voor doen. Ik dacht ook dat alle andere mensen veel beter waren dan mij. Maar uiteindelijk hebben ze mij wel uitgekozen. Doe iets aan waar je je goed in voelt. Zorg dat je er zelfverzekerd staat en dat je niks anders wilt dan hiphop. Je karakter is ook belangrijk. Probeer de cheografie zo goed mogelijk te kennen. Zorg dat je de bewegingen groot en strak maakt. Lachen help ook altijd! heel veel succes!

Lachen