Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ben je kwetsbaarder voor ziektes als je ziek bent?

Ik heb griep, maar ben weer aan de betere hand. Vandaag en morgen ga ik weer naar buiten. Helaas is het heel erg koud buiten. Ben je zoals de vraag zegt dan kwetsbaarder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja omdat je bloedcellen nog bezig zijn het virus te bestrijden en dus niet bezig kunnen zijn nieuwe virussen te bestrijden. Maar ondanks dat veel mensen dat denken kun je niet ziek worden van lage tempraturen.

Ja je bent dat kwetsbaarder omdat je witte bloedcellen nog bezig zijn om het huidige virus te bestijden.

Voor welke ziekte denk je kwetsbaarder te zijn? Frisse lucht wordt je niet ziek van. Het is gezonder buiten te lopen en wat frisse lucht op te doen dan binnen in een slecht geventileerde kamer waar meer mensen zijn,die allemaal hun virusjes bij zich dragen, en die makkelijk delen met anderen op die manier. Gewoon goed aankleden tegen de kou, en gaan

Als je bezig bent te herstellen, is je weerstand nog niet optimaal en iemand met minder weerstand is per definitie vatbaarder voor ziektes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100