Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb pfeiffer en mijn vriend heeft het ook, mogen we dan wel of niet zoenen ?

Mijn vriend blijkt dus pfeiffer te hebben en ik heb het nu dus ook want heb alle symptomen. Maar als wij nu met elkaar bijvoorbeeld zouden zoenen zou het dan langer blijven ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet doen! Als bij de ene de bacterie afneemt krijgt die het weer terug doordat jullie met elkaar zoenen. Zo kom je er praktisch gezien nooit vanaf.

In principe kan zoeken nu geen kwaad meer. Je hebt het beiden, en je zal er niet langer van ziek zijn. Je lichaam moet nu gewoon afweer opbouwen tegen de ziekte en de uitingen ervan.

Kwaad kan het niet, op het moment dat het bij een van jullie over is, is diegene voorlopig beschermt. Misschien duurt het juist korter. Zoenen is gezond en je wordt er ook nog eens blij van. Toegevoegd na 3 minuten: In de tweede bron een stukje over dat je immuun bent als het over is. Je kan elkaar dus niet aan blijven steken door te zoenen.

Bronnen:
http://dating.blog.nl/algemeen/2009/08/19/...
http://pfeiffersymptomen.net/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100