Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb rode adertjes in mijn linkeroog weet iemand wat dit is en waardoor het komt?

Ik heb sinds een week last van een rode linkeroog en ik kan morgen pas naar de huisarts. Weet iemand wat dit is en hoe ik dit kan verhelpen. Ik heb een week geen lenzen ingehad.

Weet jij het antwoord?

/2500

het lijkt te maken te hebben met vermoeide ogen en/of het dragen van lensen. lees maar eens op deze link: http://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1402128 Toegevoegd na 1 minuut: lensen = lenzen

misschien heb je er net iets te hard in gewreven,waardoor een groot adertje is gesprongen,en dan zijn de kleine adertjes ook geirriteerd en zijn dan ook rood. Ik denk dat je je niet zo druk om hoeft te maken,als het oog niet dik/warm/of pusserig is,kan het ook niet ontstoken zijn,als het nou pijnlijk is is dat wat anders,maar dan nog ook al zou een ontsteking achter het oog zijn,heeft een oog daar altijd als reactie tranend of pusserig. Maar dat lees ik niet bij jouw verhaal. Beterschap ermee,maar denkt niet dat de dokter veel kan,hooguit een oogdruppel voor wat irritatie weg te halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100