Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waardoor heb ik een blaasje op mijn arm?

ik heb sinds gisteren plotseling een blaasje op mijn arm.. het lijkt een beetje op een blaar (maar ik heb me nergens aan gebrand) er lijkt vocht in te zitten.. het voelde vanochtend branderig aan maar dat is weg.. ik ben me rotgeschrokken.. wat zou het kunnen zijn?

Toegevoegd na 33 seconden:
het is trouwens niet sinds gisteren maar sinds vanochtend.

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien staat het antwoord hier bij, zie link

Bronnen:
http://www.ingelicht.be/oorzaak-blaren

Kan van alles zijn, van een zeer lokale allergische reactie, een insectensteek, het begin van waterpokken/gordelroos (maar dan moeten er rode plekken bij zitten en moet het zich snel uitbreiden - is dat het geval, ga dan naar je huisarts), tot een reactie op een plant bijvoorbeeld (in en aan sommige planten zitten stoffen die de huid op zich niet irriteren, maar in combinatie met zonlicht een soort brandblaren kunnen geven - de berenklauw is berucht in dit opzicht). Over één blaasje zou ik me niet ongerust maken. Krijg je er meer, komt er jeuk en/of roodheid bij, bel dan even met je huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100