Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik wacht bang af naar de resultaten van het lab.

Toch zou ik graag wat informatie bekomen waar er een goede kliniek is die gespecialiseerd is in het bestrijden van kanker.Ik heb vernomen dat er een goede kliniek bestaat in Amsterdam. Ik ben woonachtig in België.

Toegevoegd na 8 uur:
Deze avond heb ik vernomen dat ik huidkanker heb.
Volgens mijn dermatoloog is dit de meest voorkomende
vorm en goed te genezen mits aldara creme aan te brengen gedurende 6 weken...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik begrijp je angst maar al te goed! Je bent goed af in een Universitair ziekenhuis zoals o.a. het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Edegem (UZA) Ik spreek uit ervaring als patiente. Als je in Belgie woont zou ik je aanraden om toch maar voor het dichtsbijzijnde ziekenhuis te opteren. Ik ben nu in gedachten bij jou, enige raad die ik je nu kan geven is als de angst té groot is om iets kalmerends te laten voorschrijven door je huisarts.

Je bent nu heel erg geschrokken ,eerst maar de uitslagen af wachten ,gelukkig zij n nu veel soorten te behandelen ,in België zijn zeer goede behandel centra ,waar zelfs nl naar toe gaan ,in nl is de daniël Vd hoed in Rotterdam ,en in amsterdam het Anton leeuwen hoek dacht ik er zijn ook veel patiënten ver actief opinternet waar je veel info kan vinden succes

Anthonie van Leeuwenhoek in Amsterdam is de kliniek waar je om vraagt. Sterkte nog!!

Er zijn verschillende klinieken in Nederland die gespecialiseerd zijn in kanker: -Erasmus MC, locatie Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam -Antonie van Leeuwenhoek in Amsterdam -Bernard Verbeeten Instituut in Tilburg -Maastro Clinic in Maastricht Verder zijn er natuurlijk ook prima klinieken in België die gespecialiseerd zijn in het bestrijden van kanker. Wil je toch naar een kliniek in Nederland gaan dan raadt ik je aan je keuze te baseren op het soort kanker wat je hebt. Elke kliniek heeft namelijk zijn specialiteiten. Ik wens je in ieder geval veel sterkte!

Begrijp totaal niet dat je naar Nederland wilt gaan om bestrijden van kanker, België scoort veel hoger op dat gebied van behandelingen. Was zelfs zwaar geschrokken dat mensen na een stamceltransplantatie direct naar huis mochten in nederland. Dit is totaal onaanvaardbaar als je immuunsysteem op 0 staat. Hun denken dat de ziektes komen van binnen in wat totaal onlogisch is want bacterie komen ook van buiten af en virussen ook. Dus raad je echt aan dit uiteraard in eigen land te doen. Sorry voor de Nederlander maar de studies in België in de geneeskunde liggen pakken hoger dan Nederland. Met onze diploma kunnen we over heel de wereld aan de slag die van Nederland jammer genoeg niet, daar is mijn vriendin getuige van omdat ze zelf in de verzorging zit in Nederland. Je zit echt in België op dat gebied veel beter Groeten Ritchie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100