Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is een goeie ziekte om van school weg te blijven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Schoolziekte.......

Alle ziektes waardoor je je bed nauwelijks uit kunt OF alle ziektes waarmee je besmettelijk bent voor anderen. Hopelijk heb je geen van beiden, en kun je vandaag lekker weer naar school.

De alle besmettelijkste zieke die je op school kan oplopen is volgens mij krentbebaard (je hoeft er bewijze van alleen maar naar te kijken en je hebt het al) Dan moet je zeker niet op school komen. Dan MAG je niet eens op school komen....

bij griep,pfeiffer,buikgriep. de ziektes die je belemmeren om les te kunnen volgen. en hetgene waardoor je andere mensen ook kan aansteken. een beetje verkouden is niet het einde van de wereld dus kan je dan naar school.

Misselijkheid (duurt ook niet zo lang). Als je weer zin in school hebt is de misselijheid al weer over

Zeeziekte, dan heb je er tenminste een bootreisje bij ;)

-Zware verkoudheid -Griep -Koorts -Pijn aan slokdarm waardoor je niet kan eten en de hele tijd moe bent -Pfeiffer -Narcolepsie Eigenlijk alle ziektes waarbij je je gewoon niet kan concentreren

met je voet onder een auto (vol vakantiespullen), pijnlijk, maar m'n voet was niet gebroken niet expres gedaan hoor! Handig om dat ook niet te doen ;)

Hevige darmkrampen en diarree. Zeg dat het zeer besmettelijk is en dat iedereen het al gehad heeft bij je thuis. Dan weet ik zeker dat ze je 'lekker lang laten uitzieken'.

leg zo'n vloeitje op je tong, je ga er heel erg wit van zien! Toegevoegd na 1 minuut: slik hem niet door!

Knallende koppijn, oftewel migraine.

Er zijn genoeg ziektes, maar ik hoop dat je deze niet krijgt of wilt krijgen; school is te belangrijk om ervan weg te blijven ;)

Struisvogelziekte! Bedoel je het om een smoes te verzinnen of zit er een werkelijke ziekte achter. Echt ziek zijn zoals een flinke griep of rede voor een operatie is een reeele aanleiding.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100