Echte (chloor) waterproof make-up bestaat dat?

Ik werk in een zwembad. En make - up dragen is gewoon lastig. Op je vrije dagen zie je er goed verzorgd en enigzins gekleurd uit lekker foundation op enzo.
Maar het chloor water wint altijd. Paar keer onderwater en alles is uit gelopen of verdwenen.
Veel verschillende waterproof merken heb ik uit geprobeerd maar niets lijkt te blijven zitten!

Wie heeft er de oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou kunnen gaan voor permanente make-up: dan wordt er een heel oppervlakkige tatoeage gezet, die in een paar jaar vervaagd. Oogschaduw en foundation gaat daarmee niet lukken, maar een lijntje om je ogen en een subtiel liplijntje kunnen al verschil maken.

*ik heb altijd waterproof op en die loopt nooit uit van bourjois paris, oogpotlood en mascara!* *maxfactor goud* en nog wat meer tips Toegevoegd na 3 minuten: Nog wat tips: *Inderdaad is Dermablend van Vichy de allerbest dekkende foundation en bovendien ook waterproof!* *er is een foudation van estee lauder die heet maximum cover en die is erg goed in het verbergen van vlekjes word zelfs in de zomer gebruikt voor spatadertjs !!! als je daar mee het water in gaat glijden de druppels zo van je gezicht die blijft echt goed zitten eigen ervaring!!! *

Bronnen:
http://forum.girlscene.nl/forum.php/list_m...
http://www.yunomi.nl/artikel/waterproof-foundation

je wimpers latenverfen wellicht een optie: http://www.girlscene.nl/beauty/makeup/2007/januari/277675 Dat houdt 4-6 weken. Dus kort genoeg om te bedenken dat het toch niets is, mocht je dat doen. Daarnaast zou makeup van max factor moeten blijven zitten *(http://forum.girlscene.nl/forum.php/list_message/5798465?visitorId=749aeb7d61657fb77eed873ca53ca6bb)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100