Hoe komt het dat zo vaak een antwoord begint met misschien

Is het dan een antwoord om het antwoord of om de plusjes of zijn er mogelijk altijd meer antwoorden als misschien wordt ingezet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

elk mens heeft z'n eigen waarheid, als je "misschien" gebruikt, vermijdt je discussies.

Misschien weet men 't dan niet zeker.

Misschien :) omdat de antwoordgever niet helemaal zeker is van zijn antwoord, maar dat hij het antwoord toch te goed vindt, om het helemaal niet te noemen. Kan ook zijn dat er een mogelijkheid wordt gegeven, terwijl er niet uitgesloten wordt, dat er nog meer mogelijkheden zijn. Denk dat er maar weinig mensen op deze site actief zijn, die op de puntjes kicken.

wie weet... misschien ..ik denk..zou best mogelijk zijn... iedereen begint zijn zin,zo die in gedachte ligt, vaak lees je een vraag en in gedachte ga je antwoord geven.. en het zou kunnen dat er meer antwoorden mogelijk zijn, door het woord misschien te gebruiken geef je t al aan..

Sommige vragen zijn natuurlijk niet met 100% zekerheid te beantwoorden. Dus dan komt het woord misschien vaak voor in de antwoorden. Als je zou vragen wat 2+2 is dan zal dat niet het geval zijn hoop ik (behalve van mensen die dan antwoorden dat je misschien eens een rekenmachine moet kopen of terug naar school moet ;))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100