hoe werken varifocale lenzen.en zijn dat dan harde of zachte lenzen.

in de reclame zie je nu de dat ceacar zuiderwijk varifocale lenzen gaat gebruiken,zijn dat dan harde of zachte lenzen,en hoe werkt dat dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Varifocale lenzen zijn aangepast voor ouderdomsverziendheid zodat u zowel van ver als dichtbij kan zien. Het zijn zachte lenzen. Toegevoegd na 1 minuut: Deze lenzen moeten s´avonds uitgedaan worden voor u gaat slapen, worden gereinigd met lensvloeistof en moeten gedurende de nacht worden opgeborgen in een lensvloeistof. Deze kunnen gedurende een maand gebruikt worden en moeten dan vervangen worden door een nieuw paar. Voor een gezond lensgebruik is het belangrijk dat u de raad van uw opticien volgt wat betreft het hanteren en de draagtijd. Vaak is een slordig of te lang gebruik van de lenzen een gebruikelijke oorzaak voor problemen zoals bijvoorbeeld oogonstekingen. Als u dit probleem bij het dragen ondervindt, controleer dan eerst en vooral of u de juiste lenzen gebruikt en neem dan contact op met de klantendienst of vraag uw opticien om raad.

Bronnen:
http://www.lenson.nl/varifocale-lenzen-c-34.html

het zijn zachte lenzen Varifocale lenzen werken op dezelfde manier als een varifocale bril, d.w.z. ze geven u de mogelijkheid om zowel van dichtbij als ver te zien. De twee verschillende sterktes zijn verspreid over de gehele lens waardoor men de beide sterktes gelijktijdig gebruikt. Varifocale lenzen bestaan als ééndagslenzen, die weggegooid worden na één dag gebruik en als maandlenzen, die gereinigd worden met lenzenvloeistof en die s´nachts bewaard worden in een lenzenhouder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100