weet iemand welke voedingssupplement echt werkt?

kan de werking op een of andere manier gemeten woorden? net zo als bij voorbeeld bloeddruk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Pharmanex® Biophotonic Scanner is een apparaat dat het carotenoïdengehalte in menselijk weefsel aan het huidoppervlak meet door middel van optische signalen. Carotenoïden zijn een bepaalde soort antioxidatieve voedingsstoffen die in veel vers fruit en verse groenten voorkomen. Bij het maken van een scan houdt u uw handpalm een paar minuten voor het blauwe licht van de Scanner, dat een lage intensiteit heeft. Dit is een pijnloze, niet-invasieve procedure. De signalen die tijdens het scanproces geproduceerd worden, stellen de unieke molecuulstructuur van de carotenoïden vast. Hierdoor kan de meting van de carotenoïden plaatsvinden zonder dat deze beïnvloed wordt door andere moleculaire substanties en krijgt de gescande persoon een Skin Carotenoid Score (SCS), oftewel huidcarotenoïdenscore. Pharmanex is de exclusieve eigenaar van de gepatenteerde technologie van de Biophotonic Scanner waarmee het carotenoïdengehalte van de huid in een niet-medische omgeving gemeten kan worden.

Als je last van beenkrampen hebt: (1 bruistablet per dag) magnesium. Toegevoegd na 31 seconden: Even toelichting: komt vaak voor bij zwangerschap.

Bronnen:
Advies geneacoloog en eigen ervaring

Een standaard methode is kjeldall analyse, waarbij je alle organische stikstof meet. Je moet echter wel weten uit welke aminozuren het geheel bestond om tot een conclusie te komen. Dit experiment is niet ongevaarlijk, maar uitvoerbaar in een eenvoudig laboratorium. Voor zover ik weet is het een standaard proef in het 1e of 2e jaars universiteitspracticum, dus wellicht kunnen ze je daar wel helpen door jouw sample even mee te nemen.

wetenschappelijk bewezen dat foliumzuur helpt tegen spina bifida (open ruggetje) bij zwangerschap. Toegevoegd na 16 uur: EPO bij aanmaken van extra rode bloedcellen voor verhoging van lichamelijke prestaties Calcium om botontkalking (osteoporose) tegen te gaan

Wetenschappelijk bewezen is dat melatonine helpt bij problemen met in slaap vallen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100