Beetje slijm gepoept, is dat erg?

Ik moest enorm ruften, maar hield het in, totdat ik naar het toilet ging.. ik liet me daar een ruft die zeker 6 seconden aanhield.. daarna dacht ik te moeten poepen, maar er kwam slechts slijm uit..
wat kan dat betekenen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nog even in de gaten houden bij het poepen. Komt er nog meer uit of is het diarree. Ga dan naar de dokter

vlokje darmflora niets aan de hand

Onrustige darmen hou het even in de gaten en als het lang aanhoud of erger wordt dan even naar de huisarts dan krijg je een paar tabletjes en na enkele dagen is het over .

Stel zulke vragen toch niet hier, aan zulke medische nietweters. Ik poepte een beetje slijm en dat bleek darmkanker te zijn. Dat hoeft niet voor te gelden. Maar obligate geruststellende woorden zijn bedoeld voor kinderen en niet voor volwassenen.

Stel zulke vragen toch niet hier, aan zulke medische nietweters. Ik poepte een beetje slijm en dat bleek darmkanker te zijn. Dat hoeft niet voor jou te gelden. Maar obligate geruststellende woorden zijn bedoeld voor kinderen en niet voor volwassenen. Het komt wel goed, het gaat wel over, zegt een moeder tegen een kleuter.

Zoals je het beschrijft vermoed ik dat door het 'geweld' van de wind wat slijm is losgeperst. Dat kan op zich geen kwaad, maar hou even in de gaten of het vaker gebeurt. Dan zou ik even met je huisarts overleggen of het reden tot bezorgdheid is of niet (ik denk van niet maar je weet nooit).

Als je aandrang voelt moet je niet te lang wachten, en ben je onderweg dan maar bij het 1e de beste tankstation effe je darmen legen! Want als je het bewust opspaart kan de ontlasting hard worden en dan komt het er weer moeilijk uit.

Dat kan betekenen, dat als je ongerust bent, dat je de vraag voorlegt aan je huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100