Wat kan ik het best doen om mijn wratten weg te halen?

Ik heb 5 wratten en ben bang om ze bij de dokter weg te laten halen. Moet ik dit doen nog heeft u nog tips

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niets om bang voor te zijn. Duurt niet veel langer dan 1 seconde per wrat. Je voelt er nauwelijks iets van, en na een week valt de wrat er vanzelf af. Toegevoegd na 2 minuten: Gewoon even langs de dokter dus. Vaak doet hij het niet eens zelf maar zijn assistente. Binnen 10 minuten sta je weer op straat. En een weekje later ben je van die lelijke irritante wratten af.

Tegen wratten werkt het volgende zeer goed: neem de binnenkant van de schil van een tuinboon en wrijf dat over de wrat. Twee maal dagelijks totdat de wrat verdwenen is, en dat is veel sneller dan je denkt. Op de website bij de bron staan nog meer tips. Maar met deze manieren duurt het toch gauw een paar weken voor de wrat weg is. Bij de dokter duurt het een minuutje en het doet helemaal niks pijn, dat zweer ik!

ik heb ze 5 jaar geleden ook gehad. heb ze laten aan stippen bij de dokter, dit doen ze met stikstof. na 1x goed aangestipt doet het wel paar dagen beetje pijn, maar ik was er toen wel van af

Wartner (verkrijgbaar bij de drogist) werkt heel goed. Je moet de wrat er een paar keer mee aanstippen en dan verdwijnt ie vanzelf.

ik heb heel veel wratten gehad en ik heb ze pijnloos verwijderd met thuja tinctuur van dr Vogel ..het is zeker de moeite waard om dit te gebruiken..

ducktape erop plakken. waarom het werkt weet ik niet maar het werkt echt. er zit een bepaald stofje in de lijm geloof ik

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100