Hoe kun je je lichaam ontgiften?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door te zorgen dat je geen gif binnenkrijgt. De rest regelt je lijf allemaal zelf uitstekend. Ons lichaam is een wonderbaarlijk mechanisme en dat moet je alleen maar goed verzorgen met fatsoenlijke voeding; verder niets en je hebt er met een beetje mazzel 85 jaar of nog langer plezier van. Toegevoegd na 1 minuut: Met sapkuren, wonderolie, commerciele produkten etc. kom je aan de diarree en dat is niet voor niets : Je lichaam wil dat spul allemaal helemaal niet en je raced het er dus meteen uit. Gewoon goed eten en drinken. That's all you need.

Gewoon een fruit dag inlasten,of water drinken met sapjes

Daar bestaan verschillende methodes voor. Bijvoorbeeld darmspoelingen of een leverreinigingskuur.

Probeer eens een sapkuur. Dit is alleen wel een combinatie van ongiftigen en een dieet.

Er zijn verschillen manieren waarop je je lichaam kan ontgiften.. Vervolg de link.! http://gezondheid.rubriek.nl/gezondheid/dieetontgift.php

Sapvastenkuur. Ik doe dit 1x per jaar om te ontgiften en de verzuring van mijn gewrichten tegen te gaan. Door een week geen vast voedsel te nuttigen reinig je lichaam optimaal, uiteraard met name je darmkanaal. Heerlijk om te doen!

Bronnen:
http://www.loverendale.nl/producten/sapkuur/

je lichaam kan dat helemaal zelf, hoef je niets extar voor te doen. allemaal verzonnen door mensen die er aan willen verdienen. maar als je het gelooft, iedere dag n lepel wonderolie helpt dan Toegevoegd na 23 minuten: even als reactie op de reacties bijgaande link. en voor de vragensteller: met wonderolie kun je op de wc blijven zitten, je loopt helemaal leeg

Bronnen:
http://www.afvallen-weblog.nl/wat-iedereen...

Citroensapkuur

Bronnen:
www.citroensapkuur.nl

Met melk en weizuur (Kruidvat)

Groene thee met ginseng drinken. Gewoon te koop in de supermarkt, van Pickwick. Zoek maar eens op internet: groene thee / green tea & ginseng. Koffie is ook een goed middel om te ontgiften. Weinig mensen weten dat, maar koffie heeft zo ongeveer de sterkste anti-oxiderende werking van alle planten. Anti oxiderend, dat wil zeggen: anti-gif. Of: tomaten-groente-sap. Tomaat is een nachtschade-plant. Zoek maar eens op: nachtschade. Maar kijk vooral waar jij behoefte aan hebt als je je niet lekker voelt, als je (bijv.) een kater hebt. Wat ga je dan eten en drinken? Dat wat je dan eet en drinkt is precies wat jij nodig hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100