ik weeg 63 kilo, ben 14 jaar en ben 1.70 meter lang is dat wel oke ?

ik vind mezelf niet dik maar ik vroeg me af of ik te veel weeg...

Toegevoegd na 1 minuut:
trouwens ik ben een meisje haha

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zeker niet, je hebt een heel mooi gewicht. Je kan op deze site nalezen hoe je je gewicht kan checken. Toegevoegd na 5 minuten: Toen ik 14/15 had ik ongeveer dezelfde 'maten' en was daar heel onzeker over. Nu (ik ben 24) zie ik foto's terug en vind ik dat zo jammer, omdat ik superslank was. Wat ik probeer te zeggen is dat je je niet onzeker zou moeten voelen over hoe je er uit ziet. Zeker niet over je gewicht. Hoewel ik natuurlijk begrijp dat dat soms moeilijk is en het natuurlijk ook bij je leeftijd hoort. Hoop dat je er wat aan hebt!

Bronnen:
http://www.gezondheidsnet.nl/alles-over-af...

Je gewicht is goed. Toegevoegd na 1 minuut: Je Body Mass Index (BMI) is 22 dit is een goede verhouding weer tussen je gewicht en de lengte van je lichaam. De BMI zegt iets over het risico dat je gewicht oplevert voor je gezondheid.

Ik ben 13 en weeg net zo veel als jou en ik ben net zo lang als jou. Natuurlijk is dat oke ;). Je weegt echt niet te veel. En trouwens als je groeit, word je ook dunner omdat het vet zich dan verdeelt over jouwn lichaam. Maak je geen zorgen. ;)

Meid, het kàn niet beter..je hebt een fantastisch mooi gewicht. Echt perfect! Niets aan doen, dus. Lekker doorgaan zoals je altijd al deed. Groet, Ton

Super van gewicht, houden zo!

NATUURLIJK IS DAT EEN GOED GEWICHT woow dat was caps lock naja

Ik ben het met Wisco eens. Ik voelde mij ook veel te dik, terwijl als ik de foto's terug zie, ik mij nu niet voorstellen waar ik dat waanidee toen vandaan haalde.

Je gewicht lijkt me prima in orde. Maar als je twijfelt kun je natuurlijk even naar je huisarts gaan.

BMI is achterhaald, tegenwoordig kijkt men naar de tailleomvang, als je een dikke buik hebt, zit daar schadelijk vet diep in en tussen organen die veel cholesterol doet ontstaan. Heb je dus geen dikke buik maar wel stevige heupen en dijen, dan is er niets aan de hand. Met 14 jaar en 63 kg heb je wel een mooie uitgangspositie om die laatste pakweg 5 CM erbij te pakken Je zult wel in een groeispurt zitten of deze binnenkort doormaken. Lekker bewegen , goed eten en van het leven genieten. Volgens mij ben je goed op weg. Het ga je goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100