hoe zorg ik dat ik geen blauwtje loop?

Ik ben verliefd op een meisje maar ik weet niet of zij het op mij is. ik wil natuurlijk geen blauwtje lopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt maar beter een blauwtje lopen dan een groentje blijven. Het beste kun je vrienden of vriendinnen van dat meisjes informeren hoe zij over jou denkt. Je kunt het die vrienden of vriendinnen dat meisje laten vragen. Je kunt je eigen vrienden of vriendinnen dat meisje laten vragen. Je stuurt een leuke kaart of e-mail en kijkt wat haar reactie is en het antwoord daarop. En natuurlijk kan je dit alles ook persoonlijk vragen aan dat meisje zelf. Het is helemaal niet erg om een blauwtje te lopen, dan weet je wel gelijk hoe de situatie er voor jou uit ziet. Veel succes!

er is geen manier die 100 procent garantie geeft dat je geen blauwtje loopt. wees jezelf en als ze dat niet leuk genoeg vindt, weet je dat ook weer. gewoon vragen en er achter komen en wat zou het uitmaken dat je een blauwtje loopt? het is niet het einde van de wereld.

Eigenlijk hoef je geen blauwtje te lopen. Zij kent jou toch niet persoonlijk dus als ze je afwijst wijst ze alleen de situatie af om jou te ontmoeten maar jou niet!!! Als je al maanden samen bent en als ze je dan afwijst dat doet pijn. Maar om te antwoorden op je vraag : Ga gewoon en denk dat je haar waart bent, denk dat jij de beste knapste persoon bent die ze zou kunnen krijgen en dan ga je dat ook uitstralen :) Toegevoegd na 3 minuten: Owja nog 1 ding zeg niet letterlijk dat je verliefd bent, vrouwen vinden dat heel leuk als ze dat te horen krijgen maar daarna krijgt ze een soort van slecht gevoel van ow dan zit ik heel de tijd aan hem vast. Ze krijgt soort van maagpijn..

Ik zou het langzaam opbouwen. Vraag haar eens iets samen te doen, bijvoorbeeld, als dat zou lukken. Als je gelijk zegt: wil je verkering, dan weet ze misschien niet of ze dat wilt. Als ze je kan leren kennen, en je bent steeds aardig voor haar, dan kan ze misschien nog verliefd op je worden, als ze dat nog niet is. Als je gewoon probeert te zorgen dat jullie elkaar steeds beter leren kennen, dan kan je kijken hoe ze op je reageert, en dan merk je hopelijk of ze je leuk vindt of niet? Als ze bijvoorbeeld naar de grond kijkt, hoeft het niet te betekenen dat ze je niet aardig vindt, ze kan ook verlegen zijn, helemaal als zij ook verliefd op jou is. Succes, ik hoop dat het lukt!

Go for it, Het risico lopen voor iemand geeft een beter gevoel dat weten dat het goed af gaat lopen. Wie niet waagt wie niet wint. Ik heb mijn vriendin destijds gwn op dr bek gepakt, en we zijn nu 10 maandjes verder, :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100